sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Halloween leffoja

Vaikka Makuunissa olikin osaelokuvista merkitty tänä viikonloppuna kurpitsatarroilla (= puoleen hintaan) niin täysin en antanut sen vaikuttaa vuokraamiseen. Coraline tosin oli moinen kurpitsa-elokuva mutta tietenkään en vuokralle saanut sitä kurpitsa-koteloa.Coraline oli hyvä! Ihanan kiero ja olisi varmaan kestänyt (ja tarvinnutkin) useamman katselukerran. Kuten näkyy niin en jaksanut odottaa että se saisi kaverikseen jonkun toisen piirretyn elokuvan. Aina kun käyn Makuunissa on pakko ottaa kaksi elokuvaa. Yhden vuokraaminen tuntuu turhalta. Tosin yritän kyllä katsoa ettei kahden leffan kanssa tule istuttua kuutta tuntia tv:n edessä. Eli Australia varmaan lähtee joskus mukaan yksinään. Ihan kohta.

Angels & Demons oli parempi kuin Da Vinci Koodi. Tosin kirjan lukemisesta on jo tovi joten olin sopivasti unohtanut tapahtumat (toisin kuin ensimmäisen elokuvan kohdalla). Elokuva meni kyllä sellaista vauhtia että mietin pysyykö kirjan lukematon kanssakatsoja perässä.

Tykkäsin Vatikaaniin sijoittuvasta juonesta. Tykkäsin katsella tuttuja maisemia. Tykkäsin Ewan McGregorista. En tykännyt lopusta. Silti: parempi kuin kirja! Parempi kuin Da Vinci Koodi.

P.S. En ole vieläkään käynyt katsomassa Michael Jacksonia koska elimistö on arponut tiistaista sairastunko vai en...

2 kommenttia:

Mikaela kirjoitti...

Whaaat?Pidit leffasta enemmän kuin kirjasta? Olisiko ollut ihanaisen McGregorin syytä ;O)Kirjassa tempauduin täysin mukaan paikasta toiseen johtolankojen perässä juoksemiselle, se oli tästä leffasta jätetty minimiin mikä korpesi minua suunnattomasti...Hyviä puolia leffassa oli se ettei siinä ollut Audrey Tatouta. Loistavaa oli Ewan ja se että leffa onnistui olemaan jännittävä vaikka oli lukenut kirjan. Mutta jotkut kirjat ei vaan näköjään taivu (minun mielestäni) leffaksi..

Terhi kirjoitti...

Mä en tykkää Dan Brownin kirjoista. No joo, Da Vinci koodissa oli uutuuden viehätystä ja tällainen pakana tykkäsi kaikista niistä teorioista. Angels & demons taas tuntui saman toistolta. Enkä tykkää niistä cliffhangereistä kappaleiden lopussa, mielestäni (liian) helppo tapa koukuttaa lukija. En ole siis muita Dan Brownin kirjoja lukenutkaan. Huh, onneksi tämä ei ole kirjablogi, muuten joutuisi laukomaan mielipiteitään useammin.