maanantai 16. marraskuuta 2009

Burn After Reading (7.11.)

Viikko sitten aikaa oli katsoa vain yksi elokuva joten Makuunissa valinta oli hankalampi. Kahden vuokraleffan taktiikka perustuu nimittäin myös siihen että sitten toinen saa olla tyttömäisempi (ja toinen vaikka mäiskettä) ja kumpikin pysyy onnellisena.

Mukaan lähti siis vain Burn After Reading. Voi ei, olisin halunnut tykätä. Ehkä en ole vaan tarpeeksi fiksu. Yksikään Coenien elokuva ei ole päässyt elämäni parhaimpien leffojen listalle. Olen kyllä yrittänyt...


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaverieni kanssa nauroimme katketaksemme katsoessamme tätä leffaa ja tämä on hankittu omaksikin. Tämä vain osui ja upposi aivan täydellisesti meikäläiseen. Tosin huumorintajumme on takuulla kieroutunutta sillä tunnen muitakin jotka eivät ymmärtäneet leffan hauskuutta. Minusta tämä oli parasta mitä pitkään aikaan komediarintamalla on tehty ;O)

Terhi kirjoitti...

Kyllä mäkin uskoakseni nauroin ajoittain mutta en silti pitänyt elokuvasta. Ristiriitaista?

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä vähän muttei välttämättä ;O) Meille tämä on ollut loputtomien hokemien toistamisien lähde tämä leffa, klassikkomateriaalia siis jo syntyessään. Puhumme nykyään koko ajan jostain secret CIA-shitistä ;O)