tiistai 18. elokuuta 2009

Public Enemies (16.8.2009)

Meinasin että kirjoitan tänne vain kerran viikossa mutta saa nähdä...

Sarjaan pakko nähdä- elokuvat. Siis ennen elokuvateatteriin menoa. Johnny Depp on ehdottomasti lempinäyttelijäni joten mikä tahansa Deppin leffa on pakko nähdä-luokkaa. Tosin huomasin eilen että olen nähnyt herralta kaikki ns. helpot elokuvat enkä niitä todella vaikeita. Eli pitää parantaa silläkin saralla. Onneksi on Makuuni.

Elokuva oli ihan hyvä, rahanarvoinen joka tuntuu olevan helpoin kriteeri teatterielokuville. Tosin mietin puolessa välissä että onkohan minulla poliisi/mäiske/murha-yliannostus. Eli pitäisikö ruveta rajoittamaan poliisisarjojen tehokulutusta (tuleeko kesällä muita sarjoja?)? Tuntuu että vasta puolen välin jälkeen elokuvassa oli muutakin tapahtumaa kuin ampumista.

Johnny Depp oli varma ja taitava. Christian Bale oli vähän... hmmm... mitäänsanomaton. Tuli hetkeksi ruudulle, sanoi pari lausetta ja näytti vakavalta. Miehestä ei oikein saanut kiinni. Ei samalla lailla kuin Batmanissa. Marion Cotillard oli todella hyvä! (Myönnän etten jaksanut keskittyä Laululinnussa ollenkaan joten en tiedä oliko se Oscarin arvoinen esitys).

Visuaalisestikin elokuva oli hieno. Loppu oli arvattava mutta eikö ne aina ole näissä?


Ei kommentteja: