keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Oscar!

Niin kuin täällä kaukana helposti käy, valtaosa Oscar-ehdokkaista oli minulle tuntemattomia. Tietysti joukossa olisi elokuvia jotka olisin ehtinyt näkemään (Up – kohti korkeuksia, Avatar, Kunniattomat paskiaiset, Harry Potter yms. yms.) ja yhden puutteen meinasin lauantaina korjatakin menemällä katsomaan Up in the Airin.

Joten veikkauksien tekeminen on hankalaa ja siksi jätänkin sen tänä vuonna väliin.

Meryl Streepin pääosaehdokkuus oli mukava “yllätys”, samoin George Clooneyn. Mutta koska en ole nähnyt kilpailijoita (enkä vielä Clooneyakaan) niin mahdollisuuksista en sano mitään.

The Imaginarium of Doctor Parnassus joka on ehdottomasti yksi suurin odottamistani elokuvista on ehdolla vain kahteen Oscariin. Ja Avatar taas yhdeksään, joka tekee minusta kamalan moukan. Tai tosi kiireisen. En tiedä. Yleensä tykkään todentuntuisista elokuvista enkä sinisistä tyypeistä.


Jos olet sivistyneempi ja haluat veikata niin mene tänne: Oscar-extrat

OT: Mitä ihmettä tapahtui elokuvalle The Friday Night Knitting Club? Tiedän että käsikirjoittajien lakko pisti sen telakalle mutta...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Up in the Airia voin ehdottomasti suositella: riemastuttava, älykäs ja tarinalleen uskollinen indie, jonka ehdokkuuksista olen todella iloinen.
Hyvää elokuvailtaa siis!

Meryl on akatemiavakkari, mutta Julia Child ei ole ehkä se perinteisin Oscar-rooli. Vaikka osa elokuvista on vielä saapumatta Suomeen, veikkaan joko Bullockia tai Streepiä.