tiistai 29. joulukuuta 2009

Julie & Julia

Joitakin hyviä asioita kannattaa odottaa kauan. Sunnuntaina pääsin vihdoinkin katsomaan Julie & Julian koska se vielä sattui menemään Helsingissä. Leffaseurana oli äiti ja kanssakatsoja. Äitiin se taisi upota paremmin kuin kanssakatsojaan koska äiti on (mm.) suuri Meryl Streep-fani.

Pystyykö joku kertomaan oliko elokuva jo hetken poissa Helsinginkin saleista ja tuliko se takaisin vain joululoman ajaksi vai kuvittelenko minä?Elokuva oli todella hyvä! Ja vaikka kerrankin istuin penkissä ilman mitään naposteltavaa RUOKAleffassa niin missään vaiheessa ei ruvennut vesi valumaan suupielistä. Tosin elokuvalla on sellainen vaikutus että tekisi mieli ostaa Julia Childin kirja ja alkaa kolistelemaan kattiloita ja patoja.

Muistaakseni kyllä itkin Sinulle on postia elokuvassa ja nauroinkin pariin kertaan. Ihan samalle tasolle Julie & Julia ei yltänyt.Ja Julia Childin kirjan sijaan taidan tarttua ensin Julie Powellin kirjaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ei mitään käsitystä, leffateatterien tarjonta on joskus hyvin sekavaa, varsinkin joulun aikaan. Tämä on minulla näkemättä, ajattelin ottaa hoitoon joku ilta dvd:llä sitten sillä Streep on ihana ;O)