tiistai 15. syyskuuta 2009

Patrick Swayze (18.8. 1952 - 14.9. 2009)

Jos joku ei ole vielä Facebook-päivityksenä saanut tietoa niin Patrick Swayze kuoli eilen Los Angelesissa. (Törkeää kyllä ettei uutiset tule enää iltapäivälehtien nettisivuilta, tai radiosta niin kuin vielä kun Diana kuoli, vaan sosiaalisesta mediasta)

Itse en ole koskaan kuulunut Patrick Swayzen faneihin enkä oikein hehkuttanut Dirty Dancingiäkään. Hyvä leffa mutta ei nyt sen kummempi. Tosin ymmärrän että kaksikymmentä vuotta sitten se saattoi ollakin jotain uutta ja rohkeaa. Minulle Swayzen merkittävin rooli oli ehkä TV-sarjassa North and South. Katsottiin sitä äidin kanssa telkkarista 90-luvun puolessa välissä. Ja äidin kirjahyllystä löytyy jopa kirjatkin odottamassa että ehtisin joskus lukea huvikseni (yläasteella en olisi vielä pystynyt lukemaan sotakirjoja englanniksi vaikka halusinkin että ne ostetaan).

Voin nyt keksiäkin mutta muistaakseni näin sarjan DVD-boksina Anttilassakin. En ole uskaltanut ostaa  sitä koska pelkään että fanitin sitä vain sen takia kun fanitin silloin kaikkea muutakin. Että moinen siirappi ei enää uppoaisi. Täytyy ehkä testata.


Ainakin CDON.COM myy sarjaa nimellä Jaettu maa

Ei kommentteja: