sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Mammutti

Eilen vuokraamossa mieleni ei tehnyt katsoa komediaa (Burn After Reading) eikä tyttöleffojakaan (Herttuatar). En myöskään vieläkään ottanut mukaan Australiaa koska sen pituus pelottaa minua. Tartuin Mammuttiin koska sen juliste on houkutellut minua jo pari viikkoa Makuunin ovessa.

Huippuhyvä! Jättegut! Yllätyshyvä!

Berliinin elokuvafestivaaleilla se ei saanut kovin hyvää vastaanottoa mutta mielestäni se kuvaa täysin osuvasti nykypäivää. Kiireiset vanhemmat, urapaineet vs. perhe-elämä. Vaikkei oma insinööri teekään tietokonepelejä tai lentele pitkin maailmaa (sellaisenkin tunnen) niin silti se osui ja upposi. Näyttelijät olivat tosi hyviä. Tosin aina kun katson Michelle Williamsia ruudulta tulee jotenkin mieleen "Heath Ledgerin leski" enkä saa sitä mielikuvaa ravistettua. Ärsyttävää. Michelle kun on hyvä ihan omillaan. Mieluummin muistelisin vaikka Dawson's Creekiä.

Pakko tunnustaa etten ole nähnyt Lilja 4-everiä ja Fucking Åmålistakin vain pätkiä. Ne siis pakko nähdä-listalle.


2 kommenttia:

Koukuttaja kirjoitti...

Innostuin tästä sun postauksesta sen verran paljon, että kävin hakemassa Makuunista tämän leffan katseltavaksi. Ei edusta sellaista genreä, josta yleensä pidän, mutta kolahti kyllä muhunkin. Tykkäsin tosi paljon, joten kiitos suosituksesta!

Terhi kirjoitti...

Loistavaa! Kiva kuulla!